2011. május 14., szombat

Katie Cassidy sorozata újra megbukik? +Képek

Georgetown:Bár az első epizód már készen van a neheze csak most jön. Katie új sorozatának, a Georgetown-nak még át kell jutnia azon a nagyon fontos rostán, mikor a tévécsatorna eldönti, kell-e nekik a műsor, vagy sem. És egyelőre nem úgy tűnik, hogy túl nagy sikert aratott a show. Idézet a Variety cikkéből:
"Az ABC a várakozások szerint négynél több sorozatot vesz majd fel a műsorára. Többek között fontolgatják a Scandal, az Identity és a Poe, illetve a Revenge c. sorozatokat is.
Viszont jóval kisebb lelkesedést váltott ki Marc Cherry Hallelujah c. sorozata, illetve a huszonvalahány évesek történetét bemutató Georgetown és a detektív műsor a Partners."
Aggodalomra ok van, eltemetni a sorozatot még nem kell, innen még simán változhatnak a dolgok. Addig is segítsetek ti is azzal, hogy a TvOverMind oldalán szavaztok a Georgetown-ra!


Korábban:Úgy tűnik, Katie-nek is elege lett abból, amit a The CW az utóbbi időben művelt vele. Nem elég, hogy annak idején a Supernatural-ben kevesebb epizódban tért vissza, mint az az eredeti szerződésben állt (hála a forgatókönyvírók sztrájkja miatt csupán 16 részesre sikeredett évadnak), de tavaly még az ő főszereplésével futó Melrose Place 2.0-t sem rendelték be második évadra az alacsony nézettség miatt (persze, hogy alacsony volt a nézettség, semmi reklámot nem kapott gyakorlatilag). A SpoilerTV.com értesülései szerint azonban a 2011-12-es idényre készülő új természetfeletti sorozatnak a Heavenly-nek (magyar fordításban “Mennyei“) női főszerepét is Katie-nek szánták, aki azonban visszautasította a felkérést.
Nem is csoda, ugyanis a történet alapján a show csupán a Supernaturalben futó, nagy népszerűségnek örvendő angyal mitológiás szál sikerét próbálja meglovagolni, mivel a történet szerint egy a földre érkezett ex-angyal egy ügyvédnő mellé szegődik, hogy míg a hölgy az ügyfeleit próbálja megmenteni, addig ő a kliensek lelkének épségéről gondoskodjon. Érdekesség egyébként, hogy az eredetileg Katie-nek szánt szerepet nem más kapta, mint Supernatural-es ex-kolléganője, az azóta a Chuck-ban és a The Vampire Diaries-ben is feltűnő Lauren Cohan.


Új still képek a Monte Carlo című filmből:

n2.jpg n4.jpg n5.jpg n3.jpg n8.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése