2011. május 20., péntek

Zap2it interjú a CW Upfrontson

A vörös szőnyegen a dolgok néha kicsit megbolondulhatnak - és úgy tűnik, hogy ez a zöld szőnyegekre is igaz. A Zap2it ott volt New Yorkban a CW Upfrontson csütörtökön, és a harmadik évadról beszélgetett a The Vampire Diaries sztárjával, Nina Dobrevvel, amikor a kollégái, Ian Somerhalder és Paul Wesley berobbantak az interjúba.

Időszűkében voltunk, ugyanis a vámpír triónak mennie kellett pár pillanat múlva a színpadra, de azt ki tudtuk szedni Ninából, ami érdekelt mindenkit: véleményt a finálé csókjáról. "Ez úgy meghatározza az egész harmadik évadot, hogy miről fog szólni," árulta el Nina. "Arról lesz szó, hogy Elena megmagyarázza és kitalálja, miért is tette. Azt elmondhatom, hogy egy határozottan keserédes, szép, rövid életű, félbeszakított pillanat volt, ami még sokszor visszaköszön, és később meglátjuk, miért is történt."

 Egy kicsit el lettünk térítve, amikor a fiúk megérkeztek (komolyan, tudtok minket hibáztatni?). Paul mindig nagy rajongója volt Stefan sötét odlalának. "Nagyon reménykedem abban, hogy a 3. évad tudja majd kezelni a dolgot," mondta Paul. "Nem tudom mi fog történni, mert semmit nem árulnak el. Remélem nem lesz újra jó, elvégre, tudod, két epizód és jönne, hogy 'úristen mit csinálok? Elena!', és elkezd sírni."

"Elena valószínűleg megpróbálja majd megtalálni Stefant," találgat Nina. "Damon majd vadászik rá és próbálja megóvni a haláltól - és a szerelemtől, és nem tudom. Ötletem sincs."

"Volt egy másfél órás beszélgetésem Kevin Williamsonnal," teszi hozzá Ian, aki épp hogy visszaért egy túráról Afrikában. "És úgy kerültem ki belőle, hogy tisztában voltam vele, eddig tartott a mitológia és a boszorkányok és a holdkövek és ezek a dolgok, most pedig jöhet a pszichothrilleres, sötét, ijesztő része a dolgoknak."

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése