2011. december 30., péntek

Elena enged Damonnek? Julie Plec megmondja!

Mikor a The Vampire Diaries visszatér a képernyőkre csütörtökön, január 5-én, ELENA KÉSZ LESZ RÁ, HOGY BÚCSÚT INTSEN STEFANNAK, és kitárja a karjait Damon felé. Végre.

"[Elena és Damon] igyekeznek megérteni, hogy a Stefan akit ismernek,örökre eltűnt, és elárulta őket," mondta el Julie Plec a TVGuide.com-nak a minap. "Elena megérti... hogy végül muszáj továbblépnie, és nem kapaszkodhat a múltja szellemébe örökké."

Amikor az utolsó részt láttuk a CW-n, Damon és Elena úgy hitték a tervüket Stefan tette tönkre, mikor közbelépett, és megmentette a bátyját. Azt persze nem tudták, hogy STEFAN AZÉRT TETTE MINDEZT, HOGY MEGÓVJA DAMONT Klaus őrült követőitől. "A visszatérés egyik legfontosabb része lesz, mikor Stefan újra feltűnik az életükben," mondja Plec. "Mikor kezdik vajon megérteni, hogy csak Damont akarta megmenteni? És ez vajon mit jelent majd nekik?"
Habár Stefan kimagyarázhatja magát a volt szerelmének, csakis egyetlen ember jár a gondolataiban, és az nem Elena. "Stefan határozottan agresszióból és erőszakból eredően cselekszik, ha Klausrl van szó," árulta el Plec. "Ez majd nagy probléma lesz Elenának, aki úgy gondolja, 'Ezt máshogy is kezelhetted volna, más is lehetnél, máshogy is érezhetnél, és most komolyan fontosabb megnyerni ezt a háborúzást, mint hogy megóvd az embereket, akiken így végiggyalogolsz?' Jelenleg Stefan legfőbb vágya a bosszú" Eközben, Klaus ennek a tökéletes ellentéte lesz. "Tovább látjuk majd a sebezhetőségét feltárulni magunk előtt, ettől pedig csak dühösebb és dühösebb lesz, még erőszakosabb, és még gonoszabb," mesélte Plec.

Most, hogy Stefan teljesen Klausra koncentrál, Damon és Elena továbbra is csak egymásra támaszkodhatnak - habár Damon, teszi hozzá Plec, visszatér a "színészkedős, vedelős, piszkálódós énjéhez." A romantikus feszültség viszont tovább fejlődik, és Elenának egyre nehezebb lesz ellenállnia. "Most, hogy Stefan kikerült a képből, ott van Elena gondolataiban, hogy felszabadult, engedhet a feszültségnek és játszhat," mondta el Plec. "Az a kérdés, hogy 'Vajon Elena szereti Damont és végre sikerült beleszeretnie teljesen?' fontos része lesz az évadnak."

De az élet Mystic Falls-ban sosem volt könnyű, és Elenának lesz egy-két problémája. Legelőször is az, hogy megölte Rebekah-t, és mikor az Első felébred, eléggé dühös lesz, hogy enyhén fogalmazzunk. Elena azt is látni fogja, hogy ő maga mennyire képes a pusztításra; legalább annyira, mint a kiköpött mása. "Elena ráébred, hogy a túlélés és a szeretteinek megóvása érdekében néha inkább Katherine-ként kell viselkednie, mint Elenaként, és néha sötét döntést kell hozni, erőszakot kell alkalmazni, ez pedig zavarja őt," magyarázta Plec. "Szóval, hogy ki is ő igazából? Határozottan nem az a tipikus szomszédlány. Már nem."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése