2011. december 27., kedd

Katie Cassidy a New Girl forgatásán és Still képek

Elvehetsz egy lányt Los Angelesből, de sosem veheted el LA-t egy lányból, ahogy Katie Cassidy nemrég demostrálta.

A szőke szépség, aki szinte feketére festette a haját Amanda Rowe szerepének kedvéért, (egy optimista, atlétikus egyetemi hallgató, aki valahogy belekeveredik egy gyilkossági ügybe) de nem sikerült megszoknia a hűvös időjárást a New Girl forgatásán



“Victoriában dolgozni elég kellemes” nyilatkozta Cassidy, aki egy hatalmas, pufi kabátban volt látható, mikor épp nem a jeleneteit vették fel a Michael Greenspan által rendezett thrillerhez, amelyben színésztársai többek között Tracy Spiridakos (Rise of the Planet of the Apes) és Donal Logue (The Tao of Steve). “Sokkal hidegebb, mint Kalifornia, de teljesen rendben van. Szerintem nagyon kellemes, és félreeső hely.”

Ezzel a Cowichan farmon történő forgatásra utalt, ahol a mobiltelefonok lefedettsége is legfeljebb egy csík körül mozog.

“Nincs túl sok dolog, ami elvonhatja a figyelmünket, így ha kimész a helyszínre, gyakorlatilag egy családdá válsz a többiekkel.”

A meglepően magas színésznő (A pletykafészek, Monte Carlo) aki a Los Angeles Kings hokisával, Jarret Stollal jár egy estén kiruccant a Cowichan Bay Pubba a saját kis instant családjával. Megkérte a csapost, hogyha lehetséges, kapcsolja el a Vancouver Canucks (Kanadában nagy kedvenc hokicsapat) meccsét, mert az LA Kings épp nyitómérkőzést játsziott aznap, október 18-án.

“Sajnálom, de nem fogjuk azt az adást” mondta a felszolgáló Cassidy-nek, akinek párja egyébként épp egy gólpasszal és egy góllal segítette hozzá ez időtájt odahaza csapatát egy 5-0-ás nyereséghez.

“A csapos úgy nézett rá, mintha az űrből jött volna!” meséli nevetve a forgatási csoport sajtósa, Bill Vigars.

Talán mégis el kellett volna kapcsolniuk aznap, a Canucks ugyanis 4-0-ás vereséget szenvedett akkor este.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése