2011. március 16., szerda

Boonie elmegy a végsőkig Elenáért

Amikor a Vámpírnaplók azzal tér vissza a - túl hosszú - szünetről, hogy van itt néhány elvarratlan szál, az körülbelül annyira pontos állítás, mint az, hogy "van néhány enyhén vonzó szereplő" a sorozatban. Szerencsére Kat Graham EW-nek tett nyilatkozatai rávilágítanak, hogy az egész banda együtt lesz, hogy keményen szembeszálljon Klaus-szal és minden gonosz erővel, amit csak jelez a radarjuk.

"Nagyon jó látni, ahogy a történetek egymásba fonódnak," mondja. "Most nagyon hasonlítunk a Scooby-Doo bandára: mindenki együtt dolgozik, hogy megvédje Elenát [Nina Dobrev] és egymást."
Ez azt is jelenti, hogy együtt fog dolgozni új szerelmével, Jeremy-vel (Steven R. McQueen) a "nagyobb jóért, és hogy tényleg együtt legyenek." "Egy csomó szívfájdalmat láthattok majd kettejük között. Ezek a karakterek mindketten sok mindenen fognak keresztül menni még az évad vége előtt."

Hogyan is pontosan? Azt nem árulja el. De ahogy a stáb készül, hogy leforgassa az évad utolsó négy epizódját, mi is felkészülhetünk egy rettenthetetlen Bonnie-ra, aki "sok mindent megtesz" azért, hogy megvédje Elenát.

"Nem árulhatok el sok mindent, de azt most mondom, hogy ha úgy adódik, hogy tenni kell valamit Elenáért, Bonnie a végsőkig elmegy érte. Nem törődik mással," mondja. "Klaus [Joseph Morgan] érkezése a sorozatba mindent felborít. Az embereknek ki kell találniuk, hogy mit tesznek majd a karakterek, hogy mentsék az életüket." Erről van szó – már ha ez egyáltalán lehetséges…
 forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése