2011. március 26., szombat

Frissek

 Azt el szeretném mondani,hogy nagyon sajnálom,hogy nem írtam a héten és most is kevés időm van de a FORRÁS KINT VAN!

Jules visszatér Mystic Fallsba
A The Vampire Diaries legközelebbi teliholdja jó nagynak ígérkezik, hiszen a TV Line hírei szerint Michaela McManus, avagy Jules sem fog kimaradni az öncsonkításból.A TVD-hez közeli források erősítették meg, hogy Tyler vérfarkas barátja újra Mystic Fallsba téved még a szezon vége előtt. Nem tudni mennyi ideig marad ezúttal, de úgy hallottuk, hogy Jules visszatérése egybeesik a város következő teliholdjával.
Legutóbb, mikor Jules-szal találkoztunk, épp elhagyta a várost Tyler-rel az oldalán azzal a céllal, hogy megtanítsa kezelni a vérfarkas erejét. És mikor Trevino a múltheti C2E2-n teljesen véletlenül elkotyogta Chicago-ban, hogy újra Atlantában van a forgatásokon - és éjjeli jelenetet forgatott -, ésszerű azt feltételezni, hogy ők ketten együtt térnek haza.Ti mit gondoltok? Várjátok már Jules-t? És szerintetek milyen céllal tér vissza?

http://img857.imageshack.us/img857/3227/firkaize.png 

 

Forgatási képek a 21. részből

Pár szerencsés rajongó elcsípte a The Vampire Diaries sztárjait a 21. rész forgatásán a tegnapi nap folyamán. Fotózkodtak Ninával, Matt Davis-szel, de ott volt még Candice Accola, Paul Wesley, Steven R. McQueen és Katerina Graham is. Felmerült azonban bennem egy kérdés a képeket nézve... Vajon miért van minden pasi öltönyben, és a lányok miért viselnek fekete ruhát...? Nektek nem temetés-gyanús a dolog...?

http://img857.imageshack.us/img857/3227/firkaize.png 

 

Candice és Nina a TV Guide fotózásán

 A TVGuide közzétett egy videót egy nemrégi fotózásról, ahol Nina Dobrev és Candice Accola pózolnak a kamerának. Nagyon aranyos videó, érdemes megnézni.



http://img857.imageshack.us/img857/3227/firkaize.png

És végül de nem utolsó sorban epizódképek a 16.részből.
- Epizódképek - 16. rész

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése