2011. március 12., szombat

Candice:Team Stelena vagy Team Delena?

Mikor legutóbb találkoztunk Candice Accola-val arról kérdeztük, hogy az általa alakított Caroline jövőjét Matt vagy éppen Tyler oldalén képzeli el. Ezek után persze nem mehettünk el amellett a kérdés mellett, hogy mit gondol Mystic Falls másik szerelmi háromszögéről.
Itt természetesen a Stefan, Damon és Elena közti érzelmi szálakra gondolunk. Ez a kérdés a fanok között végeláthatatlan vitát gerjeszt, mely alapján lehetetlen dönteni a két oldal között. A Team Delena és a Team Stelena alapvető fogalom a TVD-t rendszeresen nézők között. De vajon melyiket oldalt választaná Candice? 
„Nem tudom” -mondta. „Izgatottan várom,mi fog történni. Nem akarok az egyik oldalhoz sem tartozni ebben a kérdésben…ugyanis úgy érzem ,még rengeteg elmondatlan történet van ezzel kapcsolatban.”
Candice felhozott néhány epizódot példának, hogy bár vannak kedvenceink, annyi új információ és történet lát napvilágot, hogy nem érdemes oldalt választani.
„Annak ellenére, hogy már a második évadot tapossuk, rengeteg dolog van még a karakterekkel kapcsolatban, amit még nem tudunk.” –magyarázta Accola. „Például ott van a „The Dinner Party” című visszatekintős epizód, ahol rengeteg dolgot tudhattunk meg Stefan karakteréről, az ő múltjáról, aztán ebben az évadban láthatjuk Damonnak a sokkalta gyengédebb oldalát és jelen pillanatban képes nagyon, nagyon meggondolatlan lenni.”
Ez a lány elénk tárt egy nagyon jó nézőpontot. Azonban mi még mindig kíváncsiak voltunk, mégis merre billen inkább Candice, de egyértelművé tette, hogy nem választ térfelet egyhamar.
„Azt hiszem még egy pár évadra szükségünk lesz, hogy igazából oldalt tudjunk választani.”

Más szóval még néhány évadon keresztül követnünk kell Candice-el az eseményeket, hogy választ kapjunk kérdésünkre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése