2011. április 13., szerda

5 ok amiért Bonnie-tól kell búcsuznunk

Mind gondoltuk, hogy Klaus érkezése Mystic Fallsba az egyik kedvenc The Vampire Diaries karakterünk halálát fogja jelenteni, Katerina Graham pedig megerősítette a gyanakvásunkat. "Egy nagy haltól elbúcsúzhatunk," mondta el a TVLine-nak, ami elvezetett eddig az elképezlésig: most már hiszem, hogy a karakter, akitől elbúcsúzhatunk idén, az Bonnie lesz. De mielőtt őrültnek gondolnátok, hoztunk öt okot, ami ezt megerősíti... Utána próbáljatok őrültnek hívni.

1. Jeremy barátnői mindig holtan végzik.
Jeremy (Steven R. McQueen) nem kapta meg a legemósabb srác címét Mystic Fallsban, szinte hihetetlen. Pedig azért ahhoz nagyon rossz sorba kellett állni, mikor a szerencsét osztogatták, hogy ígyj árjon valaki: először Vicki (Kayle Ewell), utána Anna (Malese Jow), most pedig Bonnie lenne a soros? Szegény, szegény Jeremy...
2. A boszorkányok nem húzzák sokáig Mystic Fallsban. Még mindig gyászoljuk a kedvenc TVD-s karakterünket, Bonnie nagymamáját (Jasmine Guy), aki minden erejét felhasználta, hogy feloldja a síron lévő varázsigét az első évadban. Aztán ott vannak a Martinok - Jonas (Randy J. Goodwin) és Luka (Bryton James) -, akik nem túl régen távoztak az évadból. Bár, őket annyira talán nem is sajnáltuk.

3. Ragaszkodik hozzá, hogy megerőltesse magát. Ne fáradjunk vele, hogy papírzsepit kérjünk Bonnie-tól. Azzal a rengeteg orrvérzéssel - mivel több mágiát használ, mint amit elbír -, teljesen kifogyott a készletből. Csak idő kérdése, amíg eléri a határt.

4. Tudja, hogy kell megölni Klaust... És meg fogja próbálni. Rögtön, mielőtt meghalt, Jonas megadta Bonnie-nak Klaus (Joseph Morgan), a legöregebb és leggonoszabb vámpír legyőzésének a titkát. És mivel nem hagyja, hogy a legjobb barátnője, Elena (Nina Dobrev) feláldozza magát, mindent meg fog tenni, hogy megakadályozza a dolgot. És valószínűleg nagy árat fizet majd.

5. Katerina Graham számos interjút adott mostanában. Talán ez csak egy jó kifogás, hogy védjem az igazam, de amikor egy színésznő nagy médiafigyelmet kap a TVD univerzumban, a karaktere valószínűleg nagy sztori előtt áll. Lehet ez a nagy sztori... egy végső sztori?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése