2011. április 6., szerda

Kat Graham interjú

A tétek - kivétel nélkül - megemelkednek a The Vampire Diaries karaktereinek, ahogy készülünk a szezon utolsó 6 részére. Bonnie elég ijesztő kalandokat él át Jonas, az ijesztő boszi-doktor halálos pillanata óta, ugyanis ő adta meg Bonnie-nak Klaus megölésének a kulcsát. Az elméjével.

A gond csak az, hogy amikor Bonnie erős mágiát használ, általában orrvérzés a következmény, ami nem jó jel. Ha megpróbálná Klaust megölni egyes egyedül, hatalmas baj kerekedhetne. Sikerült elcsípnünk Kat Grahamet a TVD forgatásán, hogy megkérdezzük, Bonnie hajlandó lenne-e feláldozni önmagát Klaus megölésének és Elena megvédésének érdekében.

"Azt hiszem mindig fel volt erre készülve," mondja Graham. "Az, hogy elvesztette a nagymamáját, kicsit átértékelte a gondolkodásmódját, és onnantól úgy gondolkozik, hogy 'Már csak Elena az egyetlen családom.' Az apja persze, de Bonnie olyan közel áll Elenához, hogy szerintem bármit megtenne érte, hogy megvédje."

Hozzáteszi, "Elena fel akarta áldozni magát, hogy megvédje a barátait, hogy mindenkit megvédjen, úgyhogy szerintem bárki megtesz bármit azért, hogy biztonságban tudják a várost, egymást, és én sem vagyok kivétel."

Természetesen, Jeremy (Steven R. McQueen) nem lehet tisztában ezzel a tervvel. Reménykedünk, hogy a kapcsolat tartós lesz, már csak az ő érdekében is, hiszen már annyi szerelmét vesztette el az első évadban...

"Nem lepődnék meg, ha lennének akadályok," mondja Graham a Bonnie/Jeremy kapcsolat révén. "Különösen Bonnie-nak - annyi problémája van! Egy ideig biztos jól tudja kezelni, hiszen Jeremy olyan erős támogatást ad számára, ráadásul, ha van egy személy, akivel tud azonosulni, akkor nem érzi magát annyira egyedül. Ez egy nagyon ismerős és szeretetteljes vibrálás."

A nagy szerelemben viszont Bonnie-nak vannak fő kötelességei - és még több varázslat Bonnie-nak, egyenlő még több munkával Grahamnek.

"Olyan dolgokat csináltam mostanában, amiket ezelőtt soha," mondja izgatottan. "Még mindig játszanom kell a tűzzel és azokkal az őrült dolgokkal. Biztos, hogy látni fogtok olyan vicces boszorkányos dolgokat, amiket az emberek imádnak látni. Nagyon nagy kihívás. Azok a jelenetek több ideig tartanak, mint a többi, mivel más a felszerelés meg ezek." Bevallja, hogy voltak olyan alkalmak, amikor a mutatványozás és a tűz (és igazi tűz, nem később van odatéve) eléggé "felidegesítették".

Az idegesség jó szó arra is, hogy mi hogyan érzünk a TVD-vel kapcsolatban jelen helyzetben. "Ez jó! Azt akarom, hogy mindenki ideges legyen, és legyen elég okuk odakapcsolni április 7-én, úgyhogy ha rémültek vagyunk, akkor mindenképp nézzétek," mondja Graham. "Én is az vagyok. Nem érdekel. Tényleg. Azt akarom, hogy remegjetek, miközben nézitek a TVD-t."


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése