2011. április 24., vasárnap

Nina egy kis pihenésre vágyik

A Vámpírnaplók producere Kevin Williamson a közelmúltban azt mondta, hogy míg Ő és Julie Plec tervezték a második évadot, úgy gondolták Katherine csak néhány alkalommal fog feltűnni.
"Megírtuk az első epizódot, aztán láttuk ahogy Miss Nina a kis fekete ruhácskájában járkál a maga módján, és azt monduk: "Oké, talán átkéne gondolnunk ezt a dolgot", mondta Williamson.A Zap2it is ott volt az első forgatási napokon még Júliusban, és határozottan meglepő volt látni amint Nina Dobrev Elenaként megy be az öltözőjébe, majd Katherineként jön ki. Mikor Márciusban visszatértünk a forgatásokra, leültünk beszélgetni Ninával, hogy milyen tapasztalatokat szerzett míg mind a két karaktert alakította. Mint azt tudjuk, az első napokhoz képest, egy kicsit minden komplikáltabb lett a kedvenc hasonmásunk tájékán.
"Elértem ahhoz a ponthoz, hogy két szövegkönyvet kell magammal hordoznom egy helyett, mert túl sok a jegyzet, és nem tudok koncentrálni" mondta Nina, akinek még a két karakterének szövegkönyve is különbözik egymástól. "Van egy fekete kötésű, amin vörössel van ráírva, hogy Katherine, és van egy babakék színű külön Elenának. Színben is meg kell különböztetni őket. Nagyon szét kell választanom."
Ha nem elég két szövegkönyv, akkor legyen három! Nina egy harmadikat is használ, amiben feljegyzi a színpadi utasításokat. "Fel kell térképeznem, fizikailag, hogy mit csinálok, valamint hogy milyen érzelmeket kell megjelenítenem, és ezt elkülöníteni egymástól"Nina mindig megosztja jegyzeteit a dublőrével, Brittanyval. "Ő nagyon tehetséges," mondta Nina. "Ha ő nem lenne, fogalmam sincs, hogy mi tévő lennék. Nagyon sokat beszélgetünk, mindig elmagyarázom neki a stílusomat, hogy miként és hol kell állni, ezért is tud engem alakítani, azután pedig cserélünk."Katherine elég bizonytalan helyzetbe került ebben a pillanatban, hisz Klaus elfogta és minimum 250 évnyi kínzást ígér a vámpírlánynak. Katherine nem számíthat a Salvatore testvérekre sem, főleg azok után, hogy elárulta őket, miután megtudta Isobeltől, hogyan lehet megszabadulni Klaustól.
Bár Katherine tagadja, hogy bármiféle kapcsolat fűzné Damonhöz, mégis bemászott az ágyába. "Egy hatalmas pofon, ha Damon leállít téged," nevetett Nina. "Damon jelenleg semmire sem kaphatő. Az, hogy leállított, az egy nagy "áucs" volt Katherine számára."De Katherinet sem kell sajnálni. "Amikor elutasítják, csak még többet akar," mondta. "Ez a tipikus "azt akarom a legjobban, amit nem kaphatok meg" szindróma. Kicsit érdekesebbé teszi Katherine és Damon kapcsolatát, főleg most, hogy Damon hirtelen nem akar tőle semmit. Katherine amolyan "Ó, nem akarsz engem?" hát akkor majd elérem, hogy akarj" Ez a dolog fokozza a szerelmi háromszögben lévő feszültséget. A második évad forgatása Április 15-én fejeződött be, és Nina már alig várja a nyári relaxációt. "Nagyon várom már, hogy a strandon süttethessem magam valaho, távol a világtól, egy könyvvel és rengeteg napsütéssel. Kikapcsolódni kicsit, mert muszáj utolérnem magam alvásban" mondta. "Már nem tudom, hogy kicsoda az a Nina...egy "bábnak" érzem magam, aminek különböző embereket kell eljátszania! Utazni akarok, és az összes időmet és energiámat kicsit önző dolgokba fektetni. Távol akarok kerülni ettől a világtól és felfrissíteni a lelkem."Nina, Candicehez hasonlóak kapott egy szerepet a "Perks of Being a Wallflower" című adaptációban, úgyhogy az álmok egy kis magányról nem szólnak hosszú időre. Továbbá júliusban visszatér Atlantába, hogy tovább forgathassák a Vámpírnaplók újabb évadát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése