2011. április 13., szerda

Egy kis spoilercsokor innen-onnan

K: Könyörgöm, pár The Vampire Diaries spoilert... Megőrülök. — Janelle
A csütörtöki részben Elenát és Katherine-t is láthatjuk megkínozva Klaus/Alaric keze által - de nagyon más módon.

K: Mikor fogjuk látni Klaust a The Vampire Diaries-ban? — Joey
Április 21-ig nem, de az eheti részben - ami egy sokkoló halállal is kecsegtet -, Klaus felhasználja Alaric testét, hogy beszivárogjon a csapatba. Rájön arra, hogy mit nem tudott neki Katherine elmondani, nem számít mennyire kínozta meg: Bonnie újra egy erőteljes boszorkány, hála a 100 halott boszorkánynak. Ne csak egy dupla csavarra számítsatok, amíg Klaus megölésével leszünk elfoglalva, inkább egy triplára. Annyi, de annyi csavarra!

K: Kérünk szépen egy kis TVD infót! — Mary
Lehet találgatni, hogy mi fog legközelebb történni Mystic Falls-ban - a csavarok mindig meglepnek benneteket (a lehető legjobb értelemben). Kat Graham figyelmeztette a rajongókat: "Mire elérjük a finálét, nagyon sok ember véleménye a karakterekről meg fog változni."

K: A The Vampire Diaries ELKÉPESZTŐ! Annyira megérte a várakozást. Mi várható Bonnie/Jeremy fronton? Ők a kedvenceim. — Barb
Nos, attól tartok, hogy a jövőjük azzal kapcsolatos, amit Graham mondott nekünk múlt héten: "Szerintem Bonnie-nak meg kell hoznia pár nagyon nehéz döntést, mindent szeretetből. Rájön, hogy hol volt a helye az egész első és a második évadban, és arra is, hogy most valaki mást rakott erre a helyre." Ha ez kicsit is jól hangzik nektek... Olvassátok el mégegyszer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése