2011. április 13., szerda

EXKLUZÍV! Mi fog történni a The Last Dance-ben?

Tudtuk, hogy a "The Vampire Diaries" meg fog őrjíteni minket az utolsó epizódokban a szezon fináléja előtt, de nem voltunk teljesen felkészülve a traumára, amit a The Last Dance fog hozni.
Oké, talán egy iskolai táncmulatságra menni, miközben Klaus a városban van, kicsit olyan, mint az a lány, aki egy horrorfilmben az emeletre szalad, nem pedig ki az ajtón, de ez határozottan növeli a feszültséget.

A TVD rajongók küldtek nekünk Twitteren pár kérdést a következő epizódról. Összeírtuk nekik a határozottan spoilerektől hemzsegő mentes válaszainkat, és igyekeztünk megóvni titeket bármilyen nagy poén lelövésétől.
K: Meglátjuk, hogy Matt és a serrif mennyit tudnak?
V: Igen. A Salvatore testvérek, Caroline és Tyler legnagyobb sajnálatára, elég sokat tudnak mindenről. Matt szenved, hogy megtartsa a boldog álarcot, amíg Caroline-t elviszi a bálba.

K: Damont látjuk megint felső nélkül?
V: Nem. De bőrgatyában lesz. Biztos tudjátok használni a képzelőerőtöket.

K: Tud táncolni Jeremy Gilbert?
V: Nem nagyon, de hogy megvédjük, nem nagyon lesz olyan hangulatban.

K: Lesz bármilyen jó Damon/Elena, Damon/Bonnie, Stefan/Caroline, Matt/Caroline, Jeremy/Bonnie jelenet?
V: Mindegyikből. Ez a rész a shipperek mennyországa lesz. És igen, az elvileg teljesen szörnyű este közepén, Damon és Elena átélnek egy igazán boldog pillanatot együtt. És a pofonról a promóban... Amikor látod majd, hogy Elena miért olyan feldúlt, meg fogod érteni a reakcióját.
[MEGJEGYZÉS: Igen, lesznek jó Stefan/Elena jelenetek is. Elég jó a helyzet, nem igaz? Épp odaköltözött a házába...]

K: Melyik számra táncol Damon és Elena?
V: Abban a verzióban, amit mi láttunk, a Last Kiss című számra táncoltak - a Pearl Jam verzióra, nem pedig az 1961-es, eredeti Wayne Cochran számra. Egy kis figyelmeztetés: néha a zene megváltozhat a rész kezdeti verziója és a leadott verzió között.

K: Katherine feltűnik az epizódban?
V: Röviden. Nincs túl jó napja.

K: Klausnak megvannak az vámpír képességei Alaric testében? Alaric visszakapja a testét?
V: Határozottan megvannak az erői, és Alaric teste által, nem kell beinvitálni a Salvatore házba, ami Elena új menedékeként szolgál. Mind tudjuk azonban, hogy amíg Klaus irányítja Alaricet, Alaric hatalmas veszélyben van. Matt Davis fantasztikus munkát végez, hogy úgy szemétkedjen, mint Klaus... És ez néha nevetséges is lesz. Ez a fickó tébolyodott.

K: Stefan és Damon összevesznek azon, hogy hogyan mentsék meg Elenát?
V: Két nagyon különböző stratégiát tartanak helyesnek, és a titkok, amiket Damon Stefan elől rejteget, határozottan meglátszanak majd a kapcsolatukon, amit már két évad óta próbálnak újjáépíteni.

Nem akarjuk elárulni, hogy ki éli túl vagy ki nem, de figyelmeztetünk mindenkit, hogy tartsatok magatoknál zsebkendőt. A szereplőgárda fantasztikusan teljesít ebben a részben, és Nina Dobrev teljesítménye teljesen sokkol majd benneteket.

forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése