2011. április 27., szerda

Dawn Olivieri:"Minden Nő ösztönösen féltékeny"

A The Vampire Diaries főhőse, Elena Gilbert nagyon sokszínű életet él: ő egy adoptált lány, szerencsétlen hasonmás, és birtokosa egy komolyan dögös, vérszívó pasinak (csak hogy párat említsünk). De lehetne szükséghelyzetben a zöld szemű szörny is? Természetesen egy elkötelezett kapcsolatot ápol Stefannal, de ezt nem azt jelenti, hogy Damont - egy férfit, akivel tagadhatatlan kémiát élvez - egy másik nővel kívánná együtt látni a habfürdős kádban.

Eddig Damon hölgye, a helyi riporter, Andie Star nem borzolta fel túlzottan Elena kedélyeit, de nem ez lesz mindig a helyzet, nem igaz? (Biztos vagyok, hogy a Delena fanok egy hatalmas NEM-ben reménykednek!) Nos, elkaptuk Andie valódi hasonmását, a színésznő Dawn Olivieri-t, hogy kiszedjük belőle az igazat (vagy legalábbis egy részét...)
"Szerintem minden lánynak nehéz nem féltékenynek lenni a többi lányra," válaszolta Dawn amikor megkérdeztük, hogy Elena féltékeny lenne-e Andie kapcsolatára Damonnel. "Még ha van is beavatkozás, ez amolyan természetes. Ez a nőknél egy ösztönös dolog. Nem akarjuk, hogy azok körül a férfiak körül legyél, akik a mieink. Távol kell maradnod!"

Micsoda? Akkor, ez igaz Elenára? Hogy jelenik ez meg a képernyőn? Ennél a pontnál, Dawn nem volt teljesen biztos.

"Nem tudom jelenleg, hogy mennyi mindent tesznek bele és fogtok látni abból, amit akartok," magyarázta. "Nagyon sok szálat le kell zárni az évad végére. Most mutattak be egy hatalmas karaktert - Klaust. Emlékezzetek rá: a sztorit táplálni kell."

Esetleg egy kis mellékszálon?

"Nem mondhatok többet..." mondta nevetve.

Hogy lehetsz ilyen, Dawn!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése